Chaos Control Blog

Ares'in KiÅŸisel Blog Sitesine HoÅŸ Geldiniz!

Chaos`Control

Chaos`Control artik blog olarak devam edcektir. Sitede sadece kendime gore yazilar yazacagim. CC-Gaming ailesinde Cod4, Quake 3 ve Dota takimi uzun zaman aktif olmadigindan degisiklige karar verdim. Bu degisiklik herkes icin iyi olacaktir. Bizlere destek olan herkese tesekkur ediyoruz. Saygilarimla by Ares

Mart 2011 için arsiv

8MBIT’e kadar sınırsız

Yazan: aresSonic Tarih: Mar 10th, 2011 | Kategori:: Genel

Bu konu hakkında daha detaylı bilgi vereyim. Yılbaşından önce ve sonraki ilk ay sadece 2 mbps sınırsız internet kullanıyordum. bir bayi bizi arayarak hem kampanya dahilinde ayda 20 tl ödeceksiniz hemde bundan sonra hızınız 8 mbps olacak ve geri kalan aylarda 50 ödeceyeksiniz dedi. ilk başta 2 mbps hıza verdigim 70 tl den daha az oldugu icin kabul etmek bana mantıklı geldi.

1) ilk olarak asla ve asla kampanyaya katılmayın. nedeni 24 ay taahüt verdiriyorlar 24ay (2yıl) zorunlu kullanıcaksın bu interneti asla kestiremezsin. Kestirdigin taktirde kampanya fiyatını kampanya yokmuş gibi şakır şakır ödersin.

2) Yıl başından sonra tüm hatlar kapatılmıştır. Bu benim hayatımda gördügüm en lanet kazık oldugunu söyleyebilirim. 8mpbs ye hiç geçmek istemiyordum. ama bu teklifi kabul edince. hız bakımından ve kampanya sartlarını düsünmekten aynı zamanda 25 gb kotayı gecince hızın düsmesinden oldukca rahatsız bir konuma geçtim. Özellikle kotayı düsününce sinirlerim tepeme cıkıyordu. rahat birşeyler yapmak istedigimde yapamıyordum. Video izlerken aklıma hep kota geliyordu sıkıntı yaratıyordu. Yılbaşından sonra artık 1 mpbs 2 mpbs 4 mpbs olayları bitmiştir!! ARTIK TTNET HERKESE 8MPBS NETE BANLANMANIZI EMREDIYOR!! 2 mpbs varken çok mutluydum. Kampanyayı 1 haftada iptal ettirince mecburen 2mpbs tarifeye dönemedik cünki öyle bir tarife kaldırılmıştı.

3) 8mbps baglatıncada santralim 8 mpbs ye kadar destekliyordu… Fakat sorun HAT DESTEK olmasından kaynaklanıyor. 8mbps internet 55 tl 25 gb kotası var. 16 mpbs net 65 tl 50 mbps kotası var… 16 mbps cok daha iyi SANTRAL DESTEKLIYOR FAKAT HAT DESTEKLEMIYOR !!! Sana burda 8 mpbs tam verememelerinin sebebi hattın desteklenmediginden kaynaklanıyor. ev hattını fiber kablolarla dösetirsen tekrar 100mpbs bile tam olarak alırsın. Benim santralim 8 destekledigi halde ilk zamanlar 4 mbps net alıyordum. 1 2 hafta sonra INTERNETIM 1 SAATTE 2 SAATTE 3 SAATTE 30dk da filan sürekli kesilmeye basladı. Bunun ne kadar sinir verici olduÄŸunu hepimiz çoook iyi biliyoruz.. Bu benim hattımın 4mpbs ye kadar desteklenemedigini gösteriyor. Hattım 4 e kadar destekliyor fakat 4 yapılınca internet yinede kopmalar yaşıyorum. Ben asla internet kopmasını takılmasını sevmem bu yüzden internet hızımı 2 mbps ye düşürttüm 8mbps kullanıyorum. ama max 2mpbs alabiliyorum ve KOTALI olması benim sinirimi bozuyor… 4 alsam internetim kesilmese dicem ama malesef yapacak birsey yok artık…

4) internetiniz 8mpbs net yüzünden sıklıkla kesiliyorsa bu muhtemelen hattınız desteklenmediği içindir. Hemen 4440375 arıyosunuz. Hattım şukadar interneti desteklemiyor hızı düşürün diyeceksiniz. Böylece en sağlıklı kesintisiz interneti almış olacaksınız. www.hizinitestet.com dan hız testi yapınız. ASLA TTNET HIZ TESTINE BAKMAYIN !!! cünki orası sadece hızınızın ne kadar oldugunu belirlemeye yarıyor. TTNET çalışanları bunun gerçek hız testi olduğunu söylüyorlar fakat bu sadece HATTINIZIN NE KADAR OLDUGUNU GÖSTERIYOR!!!

örnek: ard arda 5 6 tane download yapın sürekli ve sonra www.hizinitestet.com dan test edin muhtemelen hızınız cok düsük cıkacaktır. AMA TTNET SAYFASINDA FULL DOWNLOAD hızınızın oldugunu göreceksiniz. Bunu ttnet çalışan bir arkadaşım söyledi. Genel olarak TTNET çalışanları bile yaptıkları işlerin yarısını bilmiyor diyebiliriz.


Chaos`Control Aegis Hunter

Yazan: aresSonic Tarih: Mar 9th, 2011 | Kategori:: Genel

Chaos`Control takımımız Avrupa geneli en hızlı rosh kesen takımı oldu. Euroturkiye.net sitesinde yapılan #Roshan Rush# yarışmasında hero seçimi ile başlayan sürede 48 saniyelik derece ile roshan kesmeyi başardık. Final günü replayımızı gönderdikden sonra aklıma gelen yeni bir taktikle 40 saniye icinde Roshan kestik fakat replayı önceden gönderdiğimiz halde 48 saniye ile 1. olduk. Avrupa rekoru olarak 40 saniye ile takımımız Aegis Hunter ödülünün sahibi oldu.

Ayrıntılı olarak REPLAY ve diğer süreleri görmek icin >>ROSHAN RACE<< burayı ziyaret ediniz.