Chaos Control Blog

Ares'in KiÅŸisel Blog Sitesine HoÅŸ Geldiniz!

Chaos`Control

Chaos`Control artik blog olarak devam edcektir. Sitede sadece kendime gore yazilar yazacagim. CC-Gaming ailesinde Cod4, Quake 3 ve Dota takimi uzun zaman aktif olmadigindan degisiklige karar verdim. Bu degisiklik herkes icin iyi olacaktir. Bizlere destek olan herkese tesekkur ediyoruz. Saygilarimla by Ares

Kleptoman Kedi

Yazan: aresSonic Tarih: Åžub 17th, 2011 | Kategori:: Genel

Dün akşam haberlerde gülmekten yerlere yattığım haber 😀

ABD’nin California eyaletine baÄŸlı, San Mateo kentinde yaÅŸayan, Dusty adlı (kleptoman) kedinin, üç yıl içinde 600’u aÅŸkın hırsızlık yaptığı ortaya çıktı.

Jean Chu ve ve Jim Coleman adlı çiftin sahibi olduÄŸu Dusty’nin gece karanlık bastırdıktan sonra komÅŸu ve çevre evlerden çaldığı nesnelerle eve dönüşü, Animal Planet’in giriÅŸimiyle saniye saniye kameralara yansıdı. Her sabah evinde kendisine ait olmayan nesneler bulan ve evin bir odası Dusty’nin getirdiÄŸi eÅŸyalarla neredeyse dolduÄŸunu söyleyen Jean Chu, kedisi ‘kleptoman’ Dusty’nin gece baÅŸka yerlerden çalıp eve getiriÅŸ görüntülerini izlerken gülmekten kendini alamadı. Dusty’nin çaldığı eÅŸyalar arasında, ayakkabı, eldiven, gömlek, iç çamaşırı, sutyen gibi nesneler bulunuyor..

Kleptoman: çalma hastalığına (kleptomani) tutulmuş olan kişilere verilen ad.

Vay be neler dönüyor dünyada hepsinden haberiniz olsun 😀 Kediler bile psikopata bağlanmış. İnsanlar ne yapsın bu durumda?



1 Yorum Yapilmis » “Kleptoman Kedi”

  1. Actually my friend was in search with this.. i have shared this information with him. I hope that he will like it.. i thank you on behalf of him

Yorum Yapin