Chaos Control Blog

Ares'in KiÅŸisel Blog Sitesine HoÅŸ Geldiniz!

Chaos`Control

Chaos`Control artik blog olarak devam edcektir. Sitede sadece kendime gore yazilar yazacagim. CC-Gaming ailesinde Cod4, Quake 3 ve Dota takimi uzun zaman aktif olmadigindan degisiklige karar verdim. Bu degisiklik herkes icin iyi olacaktir. Bizlere destek olan herkese tesekkur ediyoruz. Saygilarimla by Ares

21 Mayıs 2011 Kıyamet Günü

Yazan: aresSonic Tarih: May 8th, 2011 | Kategori:: Genel

ÇoÄŸu insan kıyamet gününü sonsuz bir yere gömmüştür. Kimisi için kıyamet milyarlarca yıl sonra, kimisi içinde kıyamet yarın. Kutsal kitap Ä°ncil’de yazılana göre 21 Mayıs 2011 günü kıyametin yaÅŸanacağına inanılıyor. Biz müslümanlar için ise bir çok alametin gerçekleÅŸmesinden sonra olacak. Kur’an da geçen kıyamet alametleri BURADA.

Kıyameti insanlar hiç gelmeyecek gibi düşünürken acaba kıyametin 2 hafta sonra olduğunu bildiklerinde insanlar ne yapardı acaba? 😀 Gerçekten komik bir durum. Herkesin düşünce açısı farklı tabi. Bana soracak olursanız bence kıyamet insanoğlunun dünyaya gelmesiyle başladı ve kıyamet alametleride hergünki yaşadığımız olaylardır. Kıyametin bitişide insanoğlunun bittiği andır.



Yorum Yapin